Min historie:

Vil du vide mere, så kan du læse med her:

Og, jo!... jeg ved godt hvad du taler om!

Jeg har følt mig fanget i min egen krop og været styret af anspændthed, smerter og frustrationer over ikke at kunne "slippe af med det", samt undren over "Hvor kommer det fra?

Efter et piskesmæld og følgerne deraf opdagede jeg at der gennem mit liv var flere episoder, der samlet set havde stor indflydelse på hvordan min krop og sind havde havde det. 

Inden jeg fyldte 2 år blev jeg kørt over af en traktor; som teenager stødte jeg hovedet mod bassinkanten i svømmehallen og som voksen fik jeg piskesmæld efterfulgt af stress og depression. Sammenlagt, med de ting man ellers udsættes for gennem et liv som f.eks. at vælte med cykel, falde ved siden af stolen, lande på halebenet, slå hovedet på skabslågen samt arbejdsrelaterede problematikker mm, så var der nok af gode grunde til at kroppen sagde "STOP"!

 

Efter forskellige behandlinger, både i det etablerede og det alternative system for at finde det der kunne "gøre mig rask"  og fri af smertestillende medicin, må jeg erkende at Kranio-Sakral Terapien var der hvor min kroppen fandt ro. Jeg kunne trække vejret friere, fik klarhed i hovedet, kunne koncentrere mig og finde overskud til igen at have en almindelig hverdag.

Netop derfor er det at jeg kender til noget af det du gennemgår, når du kommer i min klinik med f.eks. smerter, hovedpine, nakke- rygsmerter, lyd- og lys-overfølsomhed, tankemylder samt frustrationer over ikke at blive hørt, set, forstået eller blot anerkendt af dine nærmeste omgivelser.

Jeg ved hvilke følger et piskesmæld kan give og hvordan kroppen efterfølgende har det, men vi er forskellige så du har din helt egen historie. Med KST-behandling kan smerterne mindskes så du igen kan leve et liv i balance - Og vær vis på at det er et andet liv, men hvor du sætter dig selv først!

Så når du kommer hos mig så er du "I gode hænder" for jeg har selv "gået ad den samme vej" og kan derfor "møde dig" og "give dig følgeskab" i det du gennemgår. 

I dag er jeg næsten fri af følgerne fra piskesmældet. Jeg får stadig behandlinger for at holde generne i skak og det lever jeg godt med. Når jeg har mig selv med, lytter til min egen krop og handler derud fra, så er der balance i mit liv.

Jeg har måttet sande at:

"Livets leves, man får knubs som kan have store konsekvenser og bringe ens liv ud af kurs- og kun med de rigtige valg kan balancen i livet genetableres !" 

"At være god ved dig selv 

 er den bedste medicin."

© 2017

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon